HIZLI ERİŞİM
Tarımda Türkiye Yüzyılı Çalıştayına Katılım

5-8 Aralık 2022 tarihleri arasında Antalya’da TYAB(Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği) tarafından, “Tarımda Türkiye Yüzyılı” mottosuyla düzenlenen 4. Tarım Çalıştayına,Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Kadir ÖZTAŞ ve Müdür Yardımcılarımız Dr.Öğr. Üyesi Mahmut Sami DURAN ve Öğr. Gör. Barış ÇORUMLU ve akademik personelimiz Öğr. Gör. Osman Selçuk KAVAS katıldılar. 

“Çalıştaya” bu yıl da ülkemizin dört bir köşesinden 1300’ü aşkın tohum yetiştirici çiftçinin rekor katılımıyla gerçekleşti.Tarım Bakanının, TBMM Tarım Komisyonu Başkanının, Milletvekillerinin, Tarım Bakanlığının üst düzey bürokratlarının, davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen açılış; Tarımda dönüşümün sinyallerini veriyordu. Çalıştayda, Gıda güvenliğinin önemi, Farkındalık, Tarımda yenilenebilir enerji kullanımının önemi, Dijital tarım uygulamalarının önemi, Enerji ve su tasarrufu, Markalaşma gibi önemli konulara değinildi.
Son derece verimli geçen, vizyon açan her katılımcıya bir misyon veren organizasyon için ; TYAB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hacı Ömer Güler ve ekibini can-ı gönülden tebrik ediyor; ülke tarımına daha uzun yıllar katkı sağlayacaklarına inanıyoruz.

68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu