HIZLI ERİŞİM
Kendime İyi Bak Söyleşisi
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksekokulu'nda gençlere yönelik "Kendime İyi Bak" söyleşisi düzenlendi.
Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Gazi Uyar, okulun konferans salonundaki programda insanların duygu ve düşüncelerinin günlük hayatı etkilediğini anlattı.
Uyar, düşünce, duygu ve davranışların bir bütün halinde olduğunu ifade ederek, "Olumsuz bir duygu durumu içerisinde olduğumuzda aklımızdan geçen olumsuz düşünceler bizi daha fazla tetikler. Bu da çoğunlukla durumu düzeltmeye yarayacak yapıcı davranışlar yerine, durumu bizim için daha da zorlaştıracak davranışlar içine girmemize neden olabilir. Ortaya koyduğumuz olumsuz davranışlar bazen olumsuz olayların başımıza gelmesine de neden olabilir. Çünkü zihinlerimiz bizi mutlu etmek değil, güvende tutmak üzere evrimleşmiş yapılardır. Kaygılarımızın yükseldiği anlarda bunu hatırlamakta fayda var. Zihnimiz aslında kendince bize yardım etmeye, güvenliğimizi sağlamaya çalışıyor. Bu yüzden mesajı gerçekçi ve doğru anlamak gerekiyor." deyi konuştu.Program günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.Programa Başhekim Uyar’ın yanı sıra Yunak Devlet Hastanesi Müdürü Sübhan Günaltay ,Yunak MYO Genel Sekreteri Bülent Keskin , Yunak MYO Bölüm Başkanı Buket Çetinkaya Duran , Yunak MYO Öğretim Görevlisi Dr.Özge Artekin ve öğrenciler katıldı.
 

68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu