HIZLI ERİŞİM
Hayırsever Yunak

2022-2023 yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Yunak Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören öğrencilere ücretsiz yemek verilmeye başlandı. Öğrencilere bir ay boyunca ücretsiz yemek ikramında bulunacak olan hayırsever iş adamı Bayram YILDIRIMER, amacının doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek olduğunu belirterek, “Bizler elimizden geldiğince ilçemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Devletimizin tüm öğrencilere sunduğu hizmetlerin yanında bizlerde iş adamları olarak devlet vatandaş işbirliği ile halkımıza hizmet etmeye gayret gösteriyoruz.Yunaklı bütün iş adamlarını da doğduğu topraklara hizmet etmeye davet ediyorum” dedi.

 

Öğrenciler de ücretsiz yemek yiyecekleri için çok memnun olduklarını belirterek, başta Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Kadir ÖZTAŞ ve tüm hayırseverlere teşekkür etti.

 

Yemek Programına Yunak Kaymakamı Murat KARAHAN, Yunak MYO Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Kadir ÖZTAŞ, Yunak İlçe Emniyet Amiri Ufuk BAŞLIK, Yunak İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin İMREN, Yunak Polis Merkezi Amiri Mehmet Fatih ELMAS, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İŞCAN , Yunak SYDV Müdürü Özkan KILINÇ, Yunak MYO Sekreteri Bülent KESKİN, Yunak MYO Yaşatma Derneği Başkanı Fatih YILDIRIMER , STK Temsilcisi Halil YILMAZ, hayırsever iş adamları Bayram YILDIRIMER, Mesut ÇETİNKAYA, daire ve kurum amirleri ile davetliler katıldı.


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu