HIZLI ERİŞİM
BİRLİKTE OKUYORUZ

Yunak Meslek Yüksekokulu ile Yunak Saray İlkokulu’nun ortaklaşa olarak Kütüphanaler Haftası münasebetiyle BİRLİKTE OKUYORUZ temalı okuma etkinliği düzenlendi. Etkinlikte Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kadir ÖZTAŞ hocamız ve Yüksekokulumuz sekreteri Yazar Bülent KESKİN öğrenciler ile buluştu. 

Saray İlkokulunun Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ve Meslek yüksekokul  Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kadir Öztaş tarafından günün önem ve anlamını belirten konuşmalar yapıldı.Tasavvufi ve dini Türk şairlerinin 20.yy temsilcisi olan Âşık Molla Rahim’in yazdığı şiirler öğrenciler tarafından okundu.Etkinlikler çerçevesinde yapılan toplu kitap okumanın ardından Yazar Bülent Keskin ve Kadir Öztaş tarafından yazılan başta “Âşık Molla Rahim Güldestesi ve Bayatkulu’nun Sırrı” ve Nasreddin Hoca adlı kitaplar olmak üzere 11 farklı kitap öğrenciler için imzaladı.Programda ayrıca eğitim camiasına gönül veren hayırsever iş adamı Resul Güler başta olmak üzere diğer hayırseverlere protokol üyeleri tarafından plaket takdimi yapıldı.Etkinlik günün anısına verilen yemek ikramı ile sona erdi.Programa Yunak Kaymakamı Murat KaraHan’ın yanı sıra , Yunak İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin İmren , Yunak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Özkan Kılınç , Yunak MYO Akademik Personeli , Saray Mahalle Muhtarı Memiş Yiğit , öğretmenler , öğrenciler ve diğer davetliler katıldı.

“Geçmişten Günümüze Müze Sergisi”

Okul yönetimi ve öğrenciler yıllarca köylerinden topladığı tarihi eşyalarla bir sınıfı adeta müzeye çevirdi.Saray İlkokulu Okul Müdürü Hasan Yonca tarafından hazırlanan bir sınıf tarihi eser eşyalarla donatıldı. Teknolojiye yenik düşen eski eşyalar başta Kaymakam KaraHan olmak üzere tüm protokol üyelerinin ilgi odağı oldu.



68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu