HIZLI ERİŞİM
KONFERANS : AKŞEHİR'DEN DÜNYA MARKASI ÇIKAR...

Yunak Meslek Yüksekokulu, Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu, Akşehir Meslek Yüksekokulu, Akşehir Belediyesi, Akşehir Ticaret ve Sanayi odası işbirlikleri ile 16 Mart 2022 Çarşamba günü Akşehir Belediyesi Kültür Merkezinde " AKŞEHİR DEN DÜNYA MARKASI ÇIKAR" başlıklı Marka Danışmanı -Yazar Özel Oytun TÜRKOĞLU tarafından kişisel gelişim konferansı düzenlendi.



Konferansta açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi adir ÖZTAŞ katılımcılara Akşehirimizin bir marka şehir olduğunu , Milli Mücadele döneminde önemli kararların merkezi olduğu ve birçok kültürel mirasa sahip olan bu Marka şehirde , Marka bir Üniversitede okuduklarını ve öğrencilerimizinde bir Marka olması hususunda kendilerini geliştirmeleri konusunda her fırsattan yararlanmalarına değindi. 

Konferansa İnteraktif bir şekilde başlayıp, öğrencilere sorular yönelterek onların cevapları doğrultusunda konferansa yön veren TÜRKOĞLU, markalaşmanın öneminden bahsederek , hayatlarının her döneminde işlerini aşkla yapmalarını, yaptığı işten zevk almaları gerektiğini söyledi. Başarının bununla birlikte kazanılacağı konusuna dikkat çekti. Mesleki tecrübelerini ve bu alanda ki yaşamış olduğu tecrübelerini paylaşan TÜRKOĞLU, kendisinin de konuşma konusunda çok çekindiği dönemden bu günlere kadar gelen serüvenini katılımcılara eğlenceli bir şekilde anlattı.Konferans sonunda Akşehir Kaymakamı İsmail KÜRECİ, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih AKKAYA, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yaşar ÖZDEN tarafından Marka Danışmanı ve Yazar TÜRKOĞLU 'na plaket takdim edildi. Konferans sosnuda TÜRKOĞLU katılımcılara kültür merkezi fuaye alanında kitap imzaladı.

Konferansa Akşehir Kaymakamı İsmail KÜRECİ, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih AKKAYA,S.Ü Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu Müd. Prof. Dr. Uğur ARSLAN, ATSO Başkan Vekili Yaşar ÖZDEN ,S.Ü Nasreddin Hoca Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Yunak Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr .Üyesi Kadir ÖZTAŞ, Kurum Amirleri,ATSO üyeleri, Akademik ve İdari Personellerimiz, Öğrencilerimiz katıldılar.




68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu