HIZLI ERİŞİM
KONFERANS: İNSANLAR KONUŞA KONUŞA

Yüksekokulumuzda "İnsanlar Konuşa Konuşa " konulu konferans düzenlendi.Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesine ait konferans salonunda düzenlenen konferansta konuşan SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Sezgin , ‘ İletişim, Sosyal Medya , Beden Dili ve Etkili Konuşma Teknikleri’ konularında katılımcılarla bilgilerini paylaştı.

Prof. Dr. Sezgin, konferansda  “Beden Dili ve Etkili İletişim” konusunda öğrencileri slayt sunum eşliğinde bilgilendirdi. Prof.Dr.Mete Sezgin , özellikle  beden dilinin hayatın her döneminde ve safhasında kullanıldığını, etkili bir iletişimin sağlanmasında önemli bir rol oynadığını söyledi. Beden dilini, 'insanın yaptığı her hareketin karşıda uyandırdığı intibadır' şeklinde tanımlayan Sezgin , şu bilgileri verdi:"Hayatımızın her döneminde ve safhasında beden dilini kullanmaktayız. Beden dilinin algılanması, yorumlanması ve değerlendirilmesi önemlidir. Kişinin ne söylediğinden daha önemlisi, nasıl söylediğidir. Kelimeler ne söylediğimiz, beden dili ve ses tonu nasıl söylediğimizdir. Beden dilini iyi kullanmanın etkili bir iletişimin sağlanmasında çok önemli olduğunu söyleyebiliriz" İfadelerini kullandı.

Prof. Dr.Mete Sezgin’e  konferans bitiminde Yunak Meslek Yüksek Okul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Kadir Öztaş tarafından Teşekkür Plaketi takdim edildi.Programın sonunda ayrıca Yunak MYO 2018-2019 öğretim yılı bahar  döneminde yüksek onur ve onur derecesi alan öğrencilere protokol tarafından belge ve hediyeleri takdim edildi.Konferansa Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan , Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan , Yunak MYO Yaşatma Derneği Başkanı Fatih Yıldırımer, Yunak SGK Müdürü Latif Mercan , Yunak Meslek Yüksek Okulu Akademik ve İdari Personeli , siyasi parti temsilcileri, daire ve kurum amirleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu