HIZLI ERİŞİM
Staj-Ulusal Staj

Ulusal Staj Başvurusu

Ulusal Staj Programı Öğrenci İşleri Panosu Duyurusu için Tıklayınız

 Başvuru-Duyuru-Tarih-Takip

https://einsan.gov.tr/

https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/

Sosyal Medya: linkedin-facebook-twitter-instagram  @ulusalstajprg @kariyerkapisi

Başvuru tarihlerini ilgili linklerden takip ediniz.

 Ulusal Staj Programı (USP) Nedir?

Gençlerimizin fırsat eşitliği çerçevesinde ve liyakat esaslarına uygun olarak kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarınca sunulan staj olanaklarından faydalanmasını sağlamak adına Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından gerçekleştirilen başvuruları alınan ve değerlendirilen “Ulusal Staj Programı’dır.” Başvuruları kariyer kapısı tarafından değerlendirilerek olumlu veya olumsuz olarak sonuçlanmaktadır.

https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden Ulusal Staj Programı” linkini tıklayıp inceleyebilir, staj başvurusu yapabilirsiniz.

Ulusal Staj Programı Öğrenci İşleri Panosu Duyurusu için Tıklayınız

ÖNEMLİ

https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ üzerinden Ulusal Staj Programı’na başvurusu yapmanız Yüksekokulumuza staj başvurusu yaptığınız veya stajınızın kabul edildiği edildiği anlamına gelmez. Başarı notu vs. şartları sağlamadığınız takdirde Ulusal Staj Programı başvurunuza olumsuz, ret cevap olması durumunda mağduriyetiniz söz konusu olmaktadır. Öğrencilerimizin bu durumu dikkate alarak bir başka iş yeri tarafından onaylanan Staj yapacakları işyeri tarafından onaylanan Staj Başvuru Formunu bulundurmaları mağduriyetlerini önleyecektir.

Yüksekokulumuz öğrencilerinin dikkatine Ulusal Staj Programı’na başvurular yüksekokulumuzdan bağımsız olarak https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/adresi üzerinden yapılmaktadır.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ise Staj yapacakları işyeri tarafından onaylanan Staj Başvuru Formunu MAYIS ayının İlk haftasına kadar danışman öğretim elemanlarına şahsen teslim ederek staj başvurusunu gerçekleştirir ve süreci takip eder. İlgili danışman öğretim elemanlarımız gerekli inceleme yaparak staj yerinin uygun veya uygun olmadığına karar verir.

Lütfen Yüksekokulumuzun Staj İşlemleri menüsünü takip ediniz.

 


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu