Selçuk Üniversitesinde ‘Kariyer Paylaşımı’ söyleşisi düzenlendi

22.03.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi ev sahipliğinde “Kariyer Paylaşımı: Deneyimler, Fırsatlar ve Yol Arkadaşlığı” adlı söyleşi gerçekleştirildi.

“Kariyer Paylaşımı: Deneyimler, Fırsatlar ve Yol Arkadaşlığı” adlı söyleşinin açılış konuşmasını yapan Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman, 2022 yılında genç işsizliği önlemek amacıyla başlattıkları “İşsizseniz iş sizsiniz!” projesinden bahsetti. Karaman, “Bu yaz da çalışmak isteyen tüm öğrencilerimizi eli boş göndermeyeceğiz. Bu projede bize destek oldukları için iş adamları sayın Ali Akkanat ve sayın Kamil Akkanat’a teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Moderatörlüğünü Fakülte Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman’ın üstlendiği söyleşiye konuşmacı olarak katılan Akkanat Holding Turizm Grubu İşletme Yöneticileri Gündüz Arslan, Selim Östan ve Ali Toşur, iş hayatındaki deneyimlerini paylaştı.

Söyleşinin sonunda öğrenciler CV formatındaki bilgi formunu doldurdu.