HIZLI ERİŞİM
Haberler

SÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencilerine ödül

SÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencilerine ödül

25.04.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Ayakkabı Tasarımı ve Üretimi Bölümü öğrencileri Ayakkabı Tasarım Yarışması'nda ilk üçe girerek ödülleri topladı.

Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD), T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, Konya Ticaret Odası tarafından iki yıl önce başlatılan ve Konya Ayakkabıcılık Tasarım Ortak Kullanım Merkezinin açılması ile sonuçlanan Konya Ayakkabı Sektörü 3D Tasarım Teknolojileri Ortak Kullanım Merkezi Projesi'nin kapanış programı yapıldı.

Proje kapsamında yapılan Ayakkabı Tasarım Yarışması'nda ilk üçe giren Selçuk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Ayakkabı Tasarımı ve Üretimi Bölümü 4. sınıf öğrencisi Mehmet Başaran birincilik ödülüne, 2023 mezun öğrencilerinden Mustafa Bal ikincilik ödülüne ve Abdurrahman Yıldırım ise üçüncülük ödülüne layık görüldü.

 Öğrencilere ödüllerini takdim eden SÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rabia Köse Doğan, “Ödül alan Ayakkabı Tasarımı ve Üretimi Bölümü öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretim elemanlarımızı içtenlikle tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

Medya
68061
Öğrenci
381019
Mezun
3131
Akademik Personel
4313
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu