HIZLI ERİŞİM
Hakkımızda

Öğrencilere pratikle öğrenme imkanı sunan Üniversite Televizyonu, Radyo Üniversite ve Prodüksiyon Ajansı 2007 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Yapım ve Yayıncılık Araştırma ve Uygulama Merkezi (SERATEM) adıyla tek çatı altında toplanmıştır. Alanında uzman akademisyen ve teknik ekibin desteğiyle hazırlanan yayın içerikleri öğrencilerin katkılarıyla 24 saat izleyici ve dinleyicilerle buluşmaktadır.

Amacı iş hayatına hazır bireyler yetiştirmek olan SERATEM, tüm yayın politikasını ve sunduğu başarılı hizmetleri, uygulama birimleriyle bu amaç doğrultusunda şekillendirmektedir. Yüzlerce öğrenci, teorinin yanı sıra yarı zamanlı çalışma ve staj imkanıyla medya sektörüne hazırlanarak; bir proje, program, film ya da belgeselde aktif ve donanımlı şekilde yer alabilmektedir.

Prodüksiyon Ajansı alanında kalite ve işlevselliği artırmak amacıyla yeni teknolojileri kullanmaktadır. Birimimiz, kurumsal tanıtım filmleri, reklam ve spot filmler, belgesel filmleri, seslendirme, katalog, ilan, afiş, fotoğraf çekimleri, rejili çekimler ve habercilik alanında hizmetlerine devam etmektedir.

Gelişmiş teknik alt yapısı ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle yetiştirdiğimiz onlarca arkadaşımız, Türkiye’nin önde gelen medya kuruluşlarında, reklam ajanslarında, yapım şirketlerinde, film ve dizi setlerinde kendilerine verilen görevleri başarı ile yerine getirmektedir.

Merkezimizin 5 Mart 2007’de yayımlanan yönetmeliğine ulaşmak için:
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2007/03/20070305-5.htm


68078
Öğrenci
381009
Mezun
3131
Akademik Personel
4314
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu