Yunus’un Dilinden Hüsn-i Hat Grup Sergisi, sanatseverlerle buluştu

28.04.2023 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle Yunus Emre şiirlerinin konu alındığı “Yunus'un Dilinden Hüsn-i Hat Grup Sergisi”, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Öğr. Gör. Murat Okumuş'un koordinatörlüğünde öğretim elemanları ve mezun öğrencilerin eserlerinden oluşan, Yunus Emre şiirlerini konu alan “Yunus'un Dilinden Hüsn-i Hat Grup Sergisi” açıldı. 17 eserin yer aldığı sergi, 1 hafta süre ile ziyaret edilebilecek.

Serginin açılışına Konya Vakıflar Bölge Müdürü Nurullah Osmanlı, Konya Yazma Eserler Bölge Müdürü Bekir Şahin, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Zuhal Türktaş, Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meral Akan, öğretim elemanları, mezun öğrenciler ile sanatseverler katıldı.