HIZLI ERİŞİM
Haberler

"Soykırıma Karşı Gazze'nin Çığlığı" temalı yarışma düzenlenecek

"Soykırıma Karşı Gazze'nin Çığlığı" temalı yarışma düzenlenecek

6.05.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi, Meram Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi iş birliğinde "Soykırıma Karşı Gazze'nin Çığlığı" temalı Kısa Film Yarışması düzenlenecek. Başvurular, 13 Eylül 2024’e kadar yapılabilecek.

Gazze'deki insani krize dikkat çekmek, yıllardır devam eden zulme tepki göstermek amacıyla düzenlenecek olan ulusal yarışmanın şartnamesi ve başvuru için gerekli bilgilere www.tybkonya.org.tr adresinden ulaşılabilecek.

“Kısa filmlerinizle dünyaya bir mesaj gönderin. Duygularınızı objektifinize yansıtarak bu yarışmada yer alın ve Gazze'deki insanlık dışı zulmün altında ezilen masumların sesi olun.” düşüncesiyle hazırlanan yarışma; kurmaca, belgesel ve animasyon olmak üzere 3 farklı kategoride düzenlenecek. Filmler, en az 1920x1080 çözünürlükte, MPEG ya da MP4 formatlarında hazırlanacak. Yarışmaya gönderilen filmlerin yayın hakları Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesine ait olacak.

Katılımcılar, en fazla 20 dakika uzunluğundaki yapımlarını 13 Eylül 2024’e kadar şahsen, kargo veya çevrim içi (online) olarak Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinin belirlediği adreslere de gönderebilecek.  Ödül töreni, Meram Belediyesi Tantavi Kültür Merkezinde yapılacak ve her kategoride birinciye 15, ikinciye 10, üçüncüye ise 5 gram altın hediye edilecek.

Yarışma sonuçları, Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinin resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak ve dereceye giren katılımcılar başvuru formunda belirttikleri iletişim bilgileri üzerinden bilgilendirilecekler.

67975
Öğrenci
381069
Mezun
3132
Akademik Personel
4306
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu