YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Selçuk Üniversitesindeydi

10.08.2022 - Kurumsal İletişim Koord.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’u ziyaret etti. Prof. Dr. Aksoy, Üniversite hakkında bilgi verdi.

5. İslami Dayanışma Oyunları için Konya’ya gelen Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Selçuk Üniversitesine de konuk oldu. Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy, Prof. Dr. Özvar’a Üniversite bünyesinde hayata geçirilen projeler, yürütülen bilimsel çalışmalar ile teknik ve fiziki altyapıyla ilgili bilgiler aktardı. Ziyarete Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç ve Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Behiç Coşkun da eşlik etti.