Ünilig Voleybol Bölgesel Ligi, Selçuk Üniversitesi ev sahipliğinde sona erdi

9.02.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Ünilig Voleybol Bölgesel Ligi müsabakaları, Selçuk Üniversitesi ev sahipliğinde sona erdi.

Kadınlarda 7 üniversite takımı Selçuk Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonu’nda, erkeklerde ise 8 üniversite takımı Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu’nda mücadele etti.

Kadınlar kategorisi A Grubu ve Erkekler kategorisi B Grubu’ndan yükselme başarısı gösteren Selçuk Üniversitesi, üçüncülük kupalarını müzesine kazandırdı.

Kadınlar kategorisinde birinciliği Düzce Üniversitesi, ikinciliği Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi elde etti.

Erkekler kategorisinde ise Erciyes Üniversitesi birinci, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ikincilik başarısı gösterdi.