HIZLI ERİŞİM
Haberler

SÜ Personel Daire Başkanlığı tarafından hizmet içi eğitimi yapıldı

SÜ Personel Daire Başkanlığı tarafından hizmet içi eğitimi yapıldı

30.01.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından hizmet içi eğitim programı düzenlendi.                                      

Selçuk Üniversitesi Sultan Alparslan Kültür Merkezi Malazgirt Salonu’nda düzenlenen hizmet içi eğitim programına; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken,  daire başkanları, şube müdürleri ve personel katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken, hizmet içi eğitimin önemine dikkat çekerek “Üniversitemizin düzenlediği ihaleyle ilgili süreçlerin ele alındığı bu eğitimi önemsiyoruz. Biliyorsunuz, dijital bir çağdayız. Birçok resmi iş doğrudan elektronik ortamda yapılıyor. Tabii bu dijital uygulamalar artık satın alma, ihale ve doğrudan teminle ilgili süreçlere de yansımak zorunda. Dijital ya da elektronik ihaleyle ilgili konuları içeren eğitimlerde sizlerin bilgilendirilmesi devleti zarara uğratmamak, ihmallerin önüne geçmek ve usul hataları yapmamak için oldukça önem arz ediyor.” ifadelerini kullandı.

Hizmet içi eğitim programı kapsamında, Kamu İhale Uzmanları Can Gürkan ve Doğukan Demirci tarafından “4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu Ortak Hükümler” başlıklı bir sunum gerçekleştirildi.

Medya
68055
Öğrenci
381022
Mezun
3133
Akademik Personel
4316
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu