HIZLI ERİŞİM
Haberler

SÜ Nasreddin Hoca Uygulama Anaokulunda 23 Nisan etkinliği yapıldı

SÜ Nasreddin Hoca Uygulama Anaokulunda 23 Nisan etkinliği yapıldı

19.04.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Nasreddin Hoca Uygulama Anaokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi Sultan Alparslan Kültür Merkezinde düzenlenen programa SÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Arslan, Nasreddin Hoca Uygulama Anaokulu Müdürü Dr. Cemil Paslı, akademisyenler, aileler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Nasreddin Hoca Uygulama Anaokulu Müdürü Dr. Cemil Paslı, “İnsanın başarısında üç temel ilke var, bunlar: Özgüven, zihnin arka planı ve sosyal çevredir. Biz, çocukların öğrenimleri boyunca özgüvenlerini ve zihin arka planlarını güçlendirmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız, burada yaptığı faaliyetleri hayatları boyunca unutmayacak, hazırladıkları etkinliklerle güzel mesajlar verecekler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.” dedi.

SÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Arslan, “23 Nisan demokrasinin, milli iradenin ve millet egemenliğinin en önemli sembolüdür. Milletimizin evlatlarına verdiği değerin ve duyduğu güveninin bir işaretidir. Millet olarak bağımsızlığımız gibi çocuklarımızı da dünyanın en kıymetli varlıkları olarak görüyor ve el üstünde tutuyoruz. Bu anlamlı günün heyecanını ve coşkusunu bugün Fakültemize bağlı Nasreddin Hoca Uygulama Anaokulu öğrencilerimizle yaşıyoruz. Yavrularımızın bu bayram sevincini doyasıya yaşamaları için her gün etkinlik yaparak 23 Nisan kutlamalarına erken başladık. 23 Nisan çocuklara verilen sevgi ve değerin bir göstergesidir. En büyük arzumuz çocukların eşit şartlara sahip olmaları; ileride başarılı, duyarlı, vatanına ve milletine faydalı bireyler olarak yetişmeleridir. Bu konuda Selçuk Üniversitesi olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” diye konuştu.

İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuyan Meraklı Bilginler Sınıfı öğrencilerine, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Arslan ve Nasreddin Hoca Uygulama Anaokulu Müdürü Dr. Cemil Paslı tarafından madalya takdim edildi.

Programda Meraklı Bilginler Sınıfı, Altın Boncuklar Sınıfı, Parlayan Yıldızlar Sınıfı ve Akıllı Minikler Sınıfı çeşitli gösteriler yaptı. Nasreddin Hoca Uygulama Anaokulu öğrencilerinin dönem boyunca yaptığı etkinlikler de sergilendi.

68069
Öğrenci
381019
Mezun
3131
Akademik Personel
4314
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu