Selçuk Üniversitesinden TÜMOSAN Konyaspor'a destek

17.02.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, TÜMOSAN Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz’ı ziyaret etti. TÜMOSAN Konyaspor’a başarılar dileyen Prof. Dr. Aksoy, iş adamı Ekrem Coşkun ile de bir araya geldi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrullah Eken, Prof. Dr. İlhan Çiftci ve Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat, Genel Sekreter Prof. Dr. Kamil Beşoluk, Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Özdemir ile birlikte TÜMOSAN Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, Genel Sekreter Ayşe Atsan ile bir araya geldi. “Teknik altyapısını güçlendirdiğimiz Üniversitemizdeki imkanlarla Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu zemininin standardını yükseltmek adına gerekli bilimsel çalışmaları başlattık.” diyen Prof. Dr. Aksoy, “Konya ile bütünleşen, üniversite-sanayi iş birlikleriyle gençlerimize aydınlık bir gelecek hazırlamak için çalışan, şehrimizin kültürel birikimini gelecek nesillere aktarmak için gayret eden, sporun gelişmesi için imkanlarını seferber eden Selçuk Üniversitesi olarak TÜMOSAN Konyaspor’a başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Aksoy, iş adamı Ekrem Coşkun ile de bir araya gelerek istişarelerde bulundu.