HIZLI ERİŞİM
Haberler

Selçuk Üniversitesinde sosyal bilimler alanında eğitim verildi

Selçuk Üniversitesinde sosyal bilimler alanında eğitim verildi

16.03.2022 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Proje Geliştirme ve Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Konya Teknokent, Selçuk Üniversitesinde Ar-Ge çalışmalarının desteklenmesi amacıyla “Sosyal Bilimlerde Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimi” düzenledi.

Eğitim ile Sosyal Bilimlerde Araştırma Projesi hazırlamaya ilgi duyan farklı branşlardan akademisyenlerin, proje hazırlama ve yürütme konusunda temel bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi hedeflendi. TÜBİTAK destek programlarına yönelik olarak araştırmacıların ilgilerini artırma, öz güvenlerini güçlendirme, araştırma becerilerini geliştirme, takım aktivitelerine yatkınlıklarını arttırma ve yeni çalışma konularını daha kolay belirleyebilme tekniklerinin kazandırılması da amaçlandı.

Eğitimin açılış oturumunda Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Çiftci, Konya Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Hamurcu ile Proje Geliştirme ve Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Recai Kuş konuşma yaptı.

Prof. Dr. Recai Kuş’un koordinatörlüğünde 30 akademisyenin katıldığı eğitime Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Böyükata, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurettin Demir ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Kurnaz eğitmen olarak destek verdi.

Eğitim programı sonunda 30 akademisyene katılım belgesi, eğitmenlere ise teşekkür belgesi takdim edildi.

 

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü: (0332) 223 82 09- 223 81 88

iletisim@selcuk.edu.tr

ÜNİVERSİTEMİZİ SOSYAL MEDYADA DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

      

68055
Öğrenci
381022
Mezun
3133
Akademik Personel
4316
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu