HIZLI ERİŞİM
Haberler

Selçuk Üniversitesinde Avrupa Tanıtım Fuarı düzenlendi

Selçuk Üniversitesinde Avrupa Tanıtım Fuarı düzenlendi

17.05.2022 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü ile Konya Sanayi Odası Avrupa Birliği Bilgi Merkezi iş birliğinde “Umudumuz Hep Genç” temasıyla Avrupa Tanıtım Fuarı düzenlendi.

 

Keykubad Köşkü önünde düzenlenen Avrupa Tanıtım Fuarı’nın açılışına, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken de katıldı.  Kurulan stantlarda öğrencileri bilgilendirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleneceğini belirten Prof. Dr. Eken, “Öğrencilerimize Erasmus’un içeriği hakkında bilgiler verilecek, Avrupa Birliği’ndeki eğitim merkezleri anlatılacak. Üniversitemizin uluslararası alandaki tanınırlığı artacak. Öğrencilerimizin Avrupa’da aldığı eğitim onlara ciddi kazanımlar sağlayacak. Hem ülkemizde hem de yurt dışında iş bulma imkanları artacak.” dedi.

 

“ÖĞRENCİLER, ÜNİVERSİTEMİZİ ÇOK DAHA İYİ TANIYACAK”

Erasmus+ Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Zerrin Savaşan da “Öğrenci topluluklarımızla birlikte Avrupa Haftası’nı kutluyoruz. Üniversitemizin; renkli, mutlu, öğrenciler için çok ideal bir yer olduğunu bütün dünyaya aktaracağız. Bu programın sonunda diğer ülkelerin üniversitelerindeki öğrenciler de Üniversitemizi çok daha iyi tanıyacak, Üniversitemize gelme noktasında çok daha istekli olacaklar.” diye konuştu.  

Medya
68055
Öğrenci
381022
Mezun
3133
Akademik Personel
4316
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu