HIZLI ERİŞİM
Haberler

Selçuk Üniversitesinde Akreditasyon Değerlendirici Eğitim Çalıştayı gerçekleştirildi

Selçuk Üniversitesinde Akreditasyon Değerlendirici Eğitim Çalıştayı gerçekleştirildi

10.02.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

FEDEK Değerlendirici Eğitim Çalıştayı, Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Fen Fakültesi Ali Rıza Çetik Konferans Salonu’nda düzenlenen çalıştaya Türkiye’nin farklı üniversitelerinden Fen, Edebiyat, Fen - Edebiyat Fakültelerinde görev yapan 70 öğretim elemanı katıldı.

Çalıştayda FEDEK Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Sadullah Sakallıoğlu, Prof. Dr. Emrah Akyar, Prof. Dr. Talat Özpozan, Prof. Dr. Musa Yaşar Sağlam; FEDEK Akreditasyon Süreci, Değerlendirme Ölçütleri, Değerlendirme Sürecinde Davranışsal Boyut hakkında eğitim verdi.

Prof. Dr. Esra Burcu Sağlam ise “Engellilik Alanında Gelişmeler: FEDEK Bakışı” sunumu ile katılımcıları bilgilendirdi. Çalıştayın son bölümünde ise katılım sağlayan üniversite temsilcileri soru ve görüşlerini belirtti. Çalıştay, değerlendirici belgelerin takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Farklı disiplinlerdeki Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya öğretim programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yapan FEDEK, Türkiye’de FEF öğretiminin kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunma ve FEF bölümlerinde eğitim - öğretim, bilimsel araştırma ve topluma hizmeti ilerletmeyi amaçlıyor.

Medya
68055
Öğrenci
381022
Mezun
3133
Akademik Personel
4316
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu