Selçuk Üniversitesi, Ünilig Voleybol Bölgesel Ligi’ne ev sahipliği yapıyor

6.02.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Ünilig Voleybol Bölgesel Ligi müsabakaları, Selçuk Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.

Kadınlarda 7 üniversite takımı Selçuk Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonu’nda, erkeklerde ise 8 üniversite takımı Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu’nda mücadele ediyor.

Kadınlar kategorisi A Grubu’nda bulunan Selçuk Üniversitesi; Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Düzce Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi ile grup sıralamasında ilk 2’de yer almak için mücadele verecek.

Selçuk Üniversitesi; Erkekler kategorisi B Grubu’nda Konya Teknik Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi ile grup sıralamasında ilk 2 için mücadele edecek.

Ünilig Voleybol Bölgesel Ligi müsabakaları, 9 Şubat 2024’te final karşılaşmalarıyla sona erecek.