Selçuk Üniversitesi Ilgın MYO’da '100 Yıldır Yanan Meşale: Cumhuriyet' etkinliği düzenlendi

10.11.2023 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Ilgın Meslek Yüksekokulu tarafından "100 Yıldır Yanan Meşale: Cumhuriyet" adlı etkinlik düzenlendi.

"100 Yıldır Yanan Meşale: Cumhuriyet" etkinliğinde konuşan Selçuk Üniversitesi Ilgın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sinan Aktaş, “Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutluyoruz. Bizler öğrencilerimize, gençlerimize güveniyoruz. Cumhuriyetimizin yüz yıllar boyu kuşaktan kuşağa yaşatılacağına inanıyoruz.” dedi.

Akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı etkinlik, Selçuk Üniversitesi Ilgın Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Şefika Özmen'in Cumhuriyet ile ilgili yaptığı konuşmanın ardından Cumhuriyet yürüyüşü ile sona erdi.