HIZLI ERİŞİM
Haberler

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinden kan bağışı

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinden kan bağışı

22.12.2023 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, Türk Kızılaya kan bağışında bulunarak toplumsal farkındalığa katkı sağladı.

Türk Kızılayın kan bağışı çağrısı, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerini bir araya getirerek öğrenciler arasında dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştirdi.

Öğretim elemanları ve öğrenciler, Fakültede açılan stantta kayıt formunu doldurdu ve bağış öncesi uygunluk testinden geçti. Stantta görevli doktorun onayının ardından bağışta bulunuldu.

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Atıf Polat, Türk Kızılay Kan Bağışı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin bu anlamlı etkinliğe gösterdiği ilgi ve katılım bizleri gururlandırdı. Toplumumuza karşı sorumluluklarının farkında olan gençlerimizin, Türk Kızılaya destek vererek hayati önem taşıyan bu göreve duyarlılık göstermeleri bize umut verdi.  Etkinlik, öğrencilerimizin sanat alanındaki başarılarıyla değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine katılımlarıyla da anılacaklarını göstermektedir.” dedi.

Türk Kızılaya kan bağışında bulunan öğrenciler, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin sadece akademik değil, aynı zamanda insani değerlere de katkı sağladığı belirtti.

Medya
68055
Öğrenci
381022
Mezun
3133
Akademik Personel
4316
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu