Selçuk Üniversitesi Bozkır MYO’da ‘Gençlikten Geleceğe’ etkinliği

9.11.2023 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu (MYO) Mimari Restorasyon Programı öğrencileri, “Gençlikten Geleceğe” etkinliği kapsamında Soğucak Mustafa Yamaner İlkokulunda çocuklarla bir araya geldi.

Türkiye Yüzyılı çerçevesinde Bozkır MYO Müdürü Öğr. Gör. Emin Emre Öztürk, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Halime Aslan ve Öğr. Gör. Emine Cantürk’ün gözetiminde gerçekleştirilen etkinlikte, bölüm öğrencileri ilk olarak Soğucak Mustafa Yamaner İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

Burada minik öğrencilerle etkinliklere katılan bölüm öğrencileri, daha sonra Bozkır Üçpınar Kurşunlu Camisi’nde incelemelerde bulundu. Öğretim elemanları tarafından Osmanlı dönemi eserleri arasında yer alan cami hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından Bozkır Hisarlık’ta bulunan Selçuklu dönemi Asarlık Camisi incelendi.

Bozkır MYO Müdürü Öğr. Gör. Emin Emre Öztürk, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.