Selçuk Üniversitesi, ‘Almanya’da Avcılık, Atıcılık ve Silah Fuarı’nda

24.03.2023 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Huğlu Meslek Yüksekokulu (MYO), atölyede ürettiği ürünlerini Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenen Avcılık, Atıcılık ve Silah Fuarı’nda (IWA-Outdoor Classics 2023) sergiledi.

Üniversite - sanayi iş birliğinin en güzel örneklerini sunan SÜ Huğlu MYO, savunma sanayine önemli katkılar veren firmalarla birlikte Avcılık, Atıcılık ve Silah Fuarı’na (IWA-Outdoor Classics 2023) katıldı.

Türkiye’den birçok firmanın bulunduğu fuarda üniversite düzeyinde sadece Selçuk Üniversitesi yer aldı. Yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda MYO atölyesinde üretilen ürünler, iş birliği yapılan firmaların stantlarında sergilendi.

Huğlu MYO, şimdiye kadar 48’incisi düzenlenen fuara Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi başta olmak üzere Çelik Arms, Ermox Silah ve protokol imzaladığı diğer firmaların katkılarıyla katıldı.