Sanatçı Emirhan Doğan, Selçuk Üniversitesinde konser verdi

11.10.2023 - Kurumsal İletişim Koord.

Sanatçı Emirhan Doğan, Selçuk Üniversitesinde gerçekleştirilen 2023 – 2024 Öğretim Yılı Oryantasyon Programı kapsamında gençlerle bir araya geldi. Doğan, seslendirdiği eserlerle öğrencilerden büyük alkış aldı.

Tasavvuf müziğini ve Türk sanat müziğini gençlere sevdirmek amacı ile yeni bir tarzda yorumlayan Türk Ses Sanatçısı ve Oyuncu Emirhan Doğan, Alaeddin Keykubad Köşkü önünde konser verdi.

Sanatçı Doğan; Ben Yürürüm Yane Yane, Ben Bu Yolu Bilmez İdim, Allahu Allah, Safalar Getirdiniz, Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim, Veda Busesi, İçin İçin Yanıyor gibi eserleri seslendirdi.

Konya doğumlu olan ve tasavvuf müziği ile Türk sanat müziği alanında kendisini geliştiren Doğan; semazenlik, neyzenlik, şan ve usul eğitimleri aldı.