Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı personeli, Selçuk Üniversitesi öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirdi

15.11.2023 - Kurumsal İletişim Koord.

Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı personeli, Selçuk Üniversitesi Genç Kanatlar Topluluğu ev sahipliğinde düzenlenen söyleşide topluluk üyeleriyle buluştu.

Söyleşiye Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recai Kuş, Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Mustafa Öztürk ve Genç Kanatlar Topluluğu üyeleri katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken’in açılış konuşmasının ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı Hava Grup Başkanlığı personeli komutanlığın görev ve sorumlukları, faaliyetleri ve deprem, sel gibi doğal afetlerde tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Söyleşi sonrası Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken, konuklara plaket takdim etti. Genç Kanatlar Topluluğu Yönetiminden Sena Küsmez ve Alperen Köprü tarafından da hediye takdimi yapıldı.

Söyleşi, soru - cevap bölümüyle sona erdi. Etkinlikler kapsamında Sahil Güvenlik Helikopteri gösteri uçuşu da gerçekleştirildi.