HIZLI ERİŞİM
Haberler

Rektör Aksoy, "Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" programına katıldı

Rektör Aksoy, "Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" programına katıldı

26.02.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" adlı programa katıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, son 5 yılda hayata geçirilen ve önümüzdeki dönem için hedeflenen projeleri, Selçuklu Kongre Merkezindeki "Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" adlı programda kamuoyuyla paylaştı.

Konya’ya hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Başkan Altay; kentsel dönüşüm, altyapı, çevre düzenlemesi, ulaşım, kültür ve sanat alanında hayata geçirilen ve önümüzdeki 5 yıllık dönem için hedeflenen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Başkan Altay, “Konya’ya olan sevgimizi anlatmaya yetecek ne bir söz ne bir cümle var. İnsan bir şehri severse o şehri güzelleştirmek için yapamayacağı hiçbir şey yok. Ne yorulmak bilir ne dinlenmek bilir. Gece gündüz demeden çalışır. Hizmet üretir. Bizim Konya’ya sevdamız da tam da böyle bir şey. Bu şehrin yarınlarını inşa etmek, bu hayattaki en büyük mutluluğum oldu. Her daim Konya’ya değer katacak projeler içerisinde oldum. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren kendimize bir hedef koyduk. Bu hedef Konya’mızı her alanda kalkındırmak ve Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirmekti. Yaptığımız her çalışmayla bu vizyonumuza adım adım yaklaştık. Bu uzun yolda Konya’ya olan hizmet aşkım hiçbir zaman azalmadı.” dedi.

Programa; Konya Valisi Vahdettin Özkan, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, AK Parti ve MHP Konya milletvekilleri ile il ve ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Programın sonunda protokol üyeleri, Konya Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları ile fotoğraf çektirdi.

Medya
68052
Öğrenci
381022
Mezun
3133
Akademik Personel
4316
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu