HIZLI ERİŞİM
Haberler

ICENTE’21 Konferansı Selçuk Üniversitesinde gerçekleştiriliyor

ICENTE’21 Konferansı Selçuk Üniversitesinde gerçekleştiriliyor

20.11.2021 - Kurumsal İletişim Koord.

 5. Uluslararası Mühendislik Teknolojileri Konferansı ICENTE’21, Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ev sahipliğinde çevrim içi olarak gerçekleştiriliyor.

      ICENTE’21 Konferansı’nın açılış konuşmasını Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy çevrim içi olarak yaptı. Konferansın Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şakir Taşdemir de “Beşincisini düzenlediğimiz International Conference on Engineering Technologies, kültür ve hoşgörü başkenti olan Konya’da, Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesinin ev sahipliğinde yapılıyor. Konferansımız, farklı mühendislik dallarının bir araya gelmesi ile oluşan multidisipliner bir konferanstır. Biyomedikal, bilgisayar, elektrik & elektronik, makine, mekatronik ve metalurji & malzeme ve inşaat mühendisliği olarak 7 farklı bilim alanında, 13 farklı ülkeden, 267 bildiriden hakem değerlendirmeleri sonucunda 205’i konferansta sunulmak üzere kaydı yapıldı. 138 yerli ve yabancı üniversite, kurum ve kuruluşun katılım sağladığı konferansımızda bildiriler çevrim içi oturumlarda sunulacaktır.” dedi.

      Prof. Dr. Mustafa Acarer moderatörlüğündeki konferansın davetli konuşmacı oturumu, Polonya-Poznan Teknoloji Üniversitesinden Dr. Inż. Łukasz Knypınskı’nın, “Metaheuristic Algorithms Applied İn Permanent Magnet Motors Optimal Design” isimli İngilizce sunumuyla başladı. İkinci sunumda ise Sabancı Üniversitesinden Dr. Kamer Kaya, “High-Performance Computing on Graphs”; üçüncü sunumda ise National Polytechnic Institute Üniversitesinden Prof. Iván Enrique Campos Silva “Pulsed-DC Powder-Pack Boriding Process” isimli sunumlarını gerçekleştirdi.

     Katılımcılar, herkese açık olarak yapılan konferans programına ve oturum katılım linklerine https://icente.selcuk.edu.tr/program adresinden ulaşabiliyor. Program, bugün sona erecek.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü: (0332) 223 82 09- 223 81 88- 223 81 87

iletisim@selcuk.edu.tr

ÜNİVERSİTEMİZİ SOSYAL MEDYADA DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

      

68055
Öğrenci
381022
Mezun
3133
Akademik Personel
4316
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu