HIZLI ERİŞİM
Duyurular

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü 25.03.2024 Tarihinde Yayımlanan 4/B (Sözleşmeli) Personel Alımı Sonuçları

8.05.2024 - Personel Daire Başkanlığı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

25.03.2024 TARİHİNDE YAYIMLANAN 4/B (SÖZLEŞMELİ) PERSONEL ALIMI SONUÇLARI

Üniversitemize, 657 sayılı D.M.K’nun 4/B maddesi gereğince 25.03.2024 – 15.04.2024 tarihleri arasında yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanımıza müracaat eden adaylardan sözleşme yapmaya hak kazanan asil ve yedek aday listeleri açıklanmış olup hak kazanan asıl adaylar istenen belgeleri, 24 Mayıs 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

ATAMA İÇİN İSTENEN BELGELER

1-  Diplomanın tasdikli fotokopisi veya aslının getirilmesi halinde, belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edilerek onaylanacaktır.             

2- Sağlık Kurulu Raporu : Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından alınacak

Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak görev yapmaya hak kazanan adayların, Sağlık Kurulu Raporunda boy ve kiloları belirtilecek ve “Özel Güvenlik olarak görev yapmasında sakınca yoktur.” ibaresi yer alacaktır.

3- 3 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş).                                

4- ÖSYM ‘nin internet sitesinden alınmış barkodlu KPSS Sonuç Belgesi teslim edilecektir.  (KPSS sonuç belgesinde doğrulama kodu ve diğer bilgiler eksiksiz bulunmalıdır. Evrak doğrulamanın mümkün olmadığı durumlarda KPSS puan belgesinin kontrolü için adayların ÖSYM erişim şifresini hazır bulundurmaları gerekmektedir.)

5-Erkek adaylardan askerlik görevini yerine getirenlerin terhis belgesini, diğer adayların ise askerlik şubesinden veya e- Devlet sisteminden alınmış yeni tarihli ve barkodlu askerlik durum belgesi teslim edilecektir.

6- Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı veya yeni Kimlik Kartı önlü- arkalı fotokopisi teslim edilecektir.                        

7- Son 15 gün içinde e-Devlet sisteminden “devlet memuriyeti” için  “Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü” adına alınmış Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı olup olmadığını gösteren barkodlu belge teslim edilecektir.

8- Mal Bildirim Beyannamesi, kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir. (Form üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sayfasında dökümanlar bölümünde mevcuttur.)

9-­ Son 1 (bir) yıl içerisinde 4/B’li (sözleşmeli) personel pozisyonunda  çalışmış olanlar için,  daha önce 4/B’li (sözleşmeli) personel pozisyonunda çalıştığı kurumdan alınacak 1 (bir) yıl bekleme süresine tabi olmadığını gösteren belge ve e-devlet sisteminden alınmış Barkodlu SGK Hizmet Dökümü teslim edilecektir.

10- Aranan Nitelikler kısmındaki istenen belgelerin asılları ve fotokopisi teslim edilecektir.

11-Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak görev yapmaya hak kazanan adayların son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartı ve Özel Güvenlik Eğitim Sertifikası aslı ve fotokopisi teslim edilecektir.

 

ÖNEMLİ DUYURU

Asil kazananlardan atanmak üzere başvuru olmadığı takdirde ilan edilen Yedek kazananlar Üniversitemiz web sayfasından (http://www.selcuk.edu.tr) duyurulacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Atanmaya hak kazanan adaylar sonuçların ilan edilmesinden itibaren son başvuru tarihi olan 24.05.2024 tarihine kadar istenen belgeleri tamamlayarak Selçuk Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgeleri teslim etmeyen adaylar haklarını kaybetmiş olacaktır.

Başvuran adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmayacaktır.

Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sözleşmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

 

01-Büro Personeli Başvuru Sonucu için Tıklayınız.

02-Destek Personeli (Temizlik) Başvuru Sonucu için Tıklayınız.

03-Koruma ve Güvenlik Görevlisi Başvuru Sonucu için Tıklayınız.

04-Diyetisyen Başvuru Sonucu için Tıklayınız.

05-Mühendis Sonucu için Tıklayınız.

06-Tıbbi Görüntüleme (Veteriner Fakültesi) Sonucu için Tıklayınız.

07-Tıbbi Görüntüleme (Diş Hekimliği Fakültesi) Sonucu için Tıklayınız.

 

67975
Öğrenci
381069
Mezun
3132
Akademik Personel
4306
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu