HIZLI ERİŞİM

Yayın Olanakları

Kongrede sunulan bildiriler için 3 yayın alternatifi bulunmaktadır.

1. Özet ve tam metinleriniz ISBN'li kongre kitabında yayınlanacaktır. Bunun için herhangi bir ek ücret (kongre ücreti ödemesine dahildir) talep edilmemektedir. Özet ve tam metinler kongre email adresine gönderilmelidir. Tam Metin Son Gönderim Tarihi: 29 Kasım 2024

 

2. International Journal of Language and Translation Studies dergisinde makale olarak yayın.   

Dileyen katılımcıların tam metinleri hakem sürecini geçmesi şartıyla makale olarak yayınlanacaktır. Bunun için 

- Makalenizi dergi yazım kurallarına uygun olarak düzenleyerek doğrudan dergiye yüklemeniz/ göndermeniz gerekmektedir (Makalelerinizi lütfen bize göndermeyiniz)

- Makaleniz dergi hakem sürecini geçmesi şartıyla makale olarak yayınlanacaktır. Kongre katılımcısı olunması dergide  makale yayınını garanti etmemektedir.

- Kongre organizasyonumuzun dergi hakem ve yayın sürecine müdahale etme yetkisi bulunmamaktadır

- Makaleyi ilgili dergiye gönderimden itibaren  her aşamada lütfen dergi ile iletişim halinde olunuz. Yukarıda da belirtildiği üzere kongre organizasyonumuzun dergi hakem ve yayın sürecine hiç bir şekilde müdahale etme yetkisi bulunmamaktadır. 

 Çalışmalar derginin yayın takvimine göre 2025 yılı içerisinde yayınlanacaktır. Dergiye ulaşmak için https://dergipark.org.tr/tr/pub/lotus             

 

3. Seçili tam metin bildiriler uluslararası yayın evi tarafından 2025 yılı içerisinde ISBN'li elektronik kitap bölümü olarak yayınlanacaktır.  


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu