HIZLI ERİŞİM

Sıfır Atık Politikamız
Sıfır Atık Politikamız

Geri kazanılabilir tehlikesiz atıkların oluşumunun ve miktarının azaltılması, Tek kullanımlık tabak, bardak ve çatalların yerine tekrar kullanılabilen malzemeden yapılmış ekipmanların kullanılması, Kağıt, metal, cam, plastik vb. atıkların depolanırken ve taşınması esnasında daha az yer kaplaması için sıkıştırılarak atılması, Yazıcılardan alınan çıktıların mümkün olduğunca iki taraflı yazdırılması, Atık pil, Bitkisel Atık Yağ, Atık Toner ve Kartuş ayrı ayrı toplanarak geri dönüşüme kazandırılarak Sürdürülebilir Turizm faaliyetlerine katkıda bulunularak, Küresel Isınma, İklim değişikliği, kuraklık gibi insanlığın geleceğini tehdit eden unsurlarla mücadele etmeyi benimseyen bir hizmet politikasına sahip bulunmaktayız.

SİZDE KATKI SAĞLAYABİLİRSİNİZ

Yararlı malzemeleri yeniden kullanmak ve onlara yeni bir hayat vermek aynı zamanda, enerji tüketimini, yakma kaynaklı hava kirliliğini ve çöplüklerden kaynaklanan su kirliliğini azaltır. Anamas Konukevi içerisindeki sıfır atık kutularını kullanarak sizde temiz ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunabilirsiniz. Vereceğiniz desteğin doğa ve insan için katkısı oldukça değerlidir. 

Evsel atıkların “Geri Dönüşemeyen Evsel Atık Kutularına” atılması gerekmektedir. Sıfır atık kutularına evsel atıklarınızı atmayarak bize destek verebilirsiniz.

Uzun süreli konaklamalarınızda; oda havlu ve çarşaf temizliğini her gün talep etmek yerine, birkaç gün ara ile, ihtiyaç oldukça talep ederek su ve enerji tasarrufuna katkı sağlayabilirsiniz.

 

Zaman geçtikçe dijitalleşen dünya sayesinde elektronik uygulamalar da dijital ortamda yerini almaya başladı. Muhasebe sistemlerinin ve fatura süreçlerinin dijital ortamda yerini alması kağıt fatura ihtiyacını sonlandırdı. E-Arşiv Fatura ile ülkemiz ve dünya genelinde milyonlarca ağacın kesilmesinin önüne geçilmektedir. Son 10 yıl içerisinde ve E-Dönüşüm uygulamaları sayesinde faturalar, makbuzlar, biletler, adisyonlar elektronik ortamlarda düzenlenebilir ve saklanabilir hale gelmiştir. Sizde Faturanızı kağıt fatura olarak talep etmeyerek eko sistemdeki dengenin korunmasına katkıda bulunabilirsiniz.


68078
Öğrenci
381009
Mezun
3131
Akademik Personel
4314
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu