HIZLI ERİŞİM

Haberler

Pikolo Derneği Yaz Okulu Öğrencilerinin Meslek Yüksekokulumuza Ziyaretleri

Pikolo Derneği Yaz Okulu Öğrencilerinin Meslek Yüksekokulumuza Ziyaretleri

10.08.2023 - Cihanbeyli Meslek Yüksekokulu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) Çalışma Genel Müdürlüğü ile Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Ofisi işbirliğinde "Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi Projesi" yürütülmektedir. Projenin uygulama ortaklarından Pikolo Derneği, Cihanbeyli İlçesi Yeniceoba Mahallesinde bulunan Mehmet Zeki Kart İlkokulunda 2023 Temmuz-Ağustos aylarında yaz okulu olarak hizmet vermekte olup sosyal faaliyetleri kapsamında, Sayın Eğitim Koordinatörü Fehmi GÜNAY, sosyal destek merkezinde bulunan öğrencilerle birlikte Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler.

 

Bölüm Başkanı Vekili Öğr. Gör. Dr. Burhan BAYHAN, öğrencilere Makine ve Metal Teknolojileri atölyesinde kullanılan makinelerin tanıtımını yaptılar.

 

Öğrenciler, bazı aletlerin çalışmasını deneyimleyerek bilgi edindiler.

 

Öğr. Gör. Dr. Burhan BAYHAN ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet KURT, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri atölyesinde kullanılan aletlerin ve motorların tanıtımını yaptılar.

 

Öğr. Gör. Vesile Esra ALDUR, öğrencilere Muhasebe ve Vergi Bölümünü; Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet KURT, Yönetim ve Organizasyon Bölümünü tanıttılar.

 

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mahmut ÜNALDI, misafirlerimize ve personelimize öğle yemeği ikram ettiler.

 

Öğrenciler masa tenisi oynayarak keyifli vakit geçirdiler.

 

Ziyaretlerinden dolayı Sayın Eğitim Koordinatörü Fehmi GÜNAY'a, Pikolo Derneği Yaz Okulu çalışanlarına ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

68052
Öğrenci
381022
Mezun
3133
Akademik Personel
4316
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu