Öğrenci İş Veren Buluşması

8.10.2022 - Cihanbeyli Meslek Yüksekokulu

2022 YILI

İşveren – Mezun Buluşması Faaliyetlerimiz;

Konya'da faaliyet gösteren kurumsal bir firmada; Branşlara yönelik eğitimler verilmek suretiyle, Müşteri temsilciliği ile motor ve piston parçalarında hasar analizi ve kontrolü departmanlarında görevlendirilecek Otomotiv Teknolojisi mezunu personel alınacaktır.

Firma ve irtibat bilgileri Otomotiv Teknolojisi Programı mezunu öğrencilerimize kısa mesajla ulaşıtırılacaktır.

Başvuru yapabilecek programlar:

• Otomotiv Teknolojisi Programı Mezunları

Haber Tarihi: 10.11.2022

Sanayideki Paydaşlarımızla Mezun öğrencilerimizi buluşturmaya devam ediyoruz.

Ankara'da faaliyet gösteren bir diş implantı üretim firmasında genellikle CNC tezgâhlarında, operasyon ve programlama yapmak için yetiştirilmek üzere tecrübeli – tecrübesiz teknikerlere ihtiyaç duyulmaktadır.

Makine Bölümü mezunu öğrencilerimizden 10 Tekniker istihdam edilecektir.

İlgilenen öğrencilerimizin Öğr. Gör. İlker CENGİZ (ilkercengiz@selcuk.edu.tr) ile iletişime geçmeleri rica olunur.

Haber Tarihi: 10.08.2022

Başvuru yapabilecek programlar:

• Makine Programı Mezunları
  • Endüstriyel Kalıpçılık Programı Mezunları
  • Makine Resim ve Konstrüksiyonu Programı Mezunları

İşveren – Mezun Buluşması Faaliyetlerimiz;

2021 Eğitim Öğretim yılında Konya sanayisi ile başlayan öğrencilerimizin işverenlerle buluşturulması faaliyetlerine 2022 yılında Ankara sanayisiyle devam etmekteyiz.

Meslek Yüksekokulumuz, öncelikle  Konya ve Ankara sanayisindeki firmalarla daha yoğun iş birliği yapmak suretiyle, öğrencilerimizin okulumuzu tercih etme aşamasından mezun olana kadar geçen süreçte istihdam kaygısı yaşamadan eğitim almalarını hayata geçirmenin ilk adımlarını atmış durumdayız. Ayrıca bu çalışmalarımızı diğer illere de yaymayı hedeflemekteyiz.