HIZLI ERİŞİM

Fiyat Listesi ve Banka Hesap Bilgisi

Süresi geçerli pasaport, evlenme cüzdanı, TC kimlik numarası yazılı olan sürücü belgesi, Türkiye Cumhuriyeti çipli kimlik kartı, Üniversite ve Kamu Personeli kimlik kartlarının giriş işlemleri sırasında ibraz edilmesi gerekmektedir.

Tur / okul gezisi ile gelen 18 yaş altı bireylerin veli izin belgelerinin Tur sorumluları tarafından Konukevimize teslim edilmesi gerekmektedir.

Aileleri ile birlikte tesisimize gelen 18 yaş altı çocukların odasında, 18 yaş üzeri en az bir misafir olacaktır. 18 yaş altındakiler en az bir yetişkin yanında olmak koşulu ile konaklayabilirler.

ÖNCEDEN YAPILAN REZERVASYONLARDA; Kesin rezervasyon için toplam tutarın %50’sinin 3 (üç) iş günü içinde ( aynı gün için yapılan rezervasyonlarda ise tamamı aynı gün içerisinde)  hesabımıza havale veya Eft olarak gönderilmesi, kalan %50’ lik tutarın giriş esnasında havale/ EFT yada kredi kartı ile ödenmesi gerekmektedir.

REZERVASYON DEĞİŞİKLİK VE İPTAL KOŞULLARI: * İptal işlemleri minimum 3, maksimum 14 gece yapılan rezervasyonlar için geçerli olup, ayrıca rezervasyonun tesise girişten en az 20 gün önce yapılmış olması gerekmektedir.

* İptal aynı ürün üzerinde talep edilen tarih ya da isim değişikliklerini kapsamamaktadır. Değişiklik taleplerinde var olan ürün iade işlemi gerçekleşir. Eğer yeni tarih ,ürün ya da isim değişikliği talep edilmiş ise yeni rezervasyon açılarak günün koşullarına göre ücretlendirme yapılır. Ücretini ödeyerek hiç konaklamayan yada erken ayrılmak isteyen misafirlerin ücretleri, düzenlenen faturaları  ile ilgili iptal ve iade işlemleri S.Ü. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca alınan karar çerçevesinde yapılır.

*Girişten 7 güne kadar yapılan iptallerde konaklamanın tamamı iade edilir. Girişten 6 gün ve daha az gün kala yapılan iptal işlemlerinde en az 2 gece konaklama tutarı kadar kesinti yapılır. İptallerde ve tesiste konaklamaya başlandıktan sonraki erken çıkışlarda yukarıdaki koşullara göre ; ‘NoShow’  olarak faturalandırılır.

 

Tarih değişikliği talepleri misafir giriş gününden 30 gün önce tesisin müsaitlik durumuna göre mevcut kota fiyatı üzerinden gerçekleştirilir.

Not: Konukevine Misafir Kabulü ve Uygulama Esasları ile uyulması gereken kurallar web sayfamızda belirtilmiştir. Misafirlerimizin bu kurallara uymayı kabul ve taahhüt ederek rezervazyon yaptırmaları gerekmektedir.

Not: Dekontta açıklama olarak Konaklayacak kişinin Adı Soyadı ve Konaklamanın yapılacağı tarih belirtilmesi ve dekontun tarafımıza gönderilmesi gerekmektedir.


68040
Öğrenci
381030
Mezun
3133
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu