HIZLI ERİŞİM
Başarılarımız

Bölümümüz akademik personelinin ve öğrencilerinin;

  • Ulusal/uluslararası katıldıkları yarışma vb. organizasyonlardan veya bilimsel yayın, proje vb. faaliyetlerden aldıkları dereceler/ödüller,
  • Yurtdışı değişim, eğitim veya staj programlarına katılma (Erasmus, Work & Travel),
  • Karar alıcı özelliği taşıyan önemli ulusal/uluslararası kurullarda veya orgaizasyonlarda görev alma,
  • Uluslararası (SSCI, vb.) bilimsel dergilerde hakemlik veya editörlük faaliyetlerini yürütme,
  • Ulusal/uluslararası bilimsel seminer, konferans, panel vb. faaliyetlerde konuşmacı olarak görev alma,
  • Üniversiteyi/Fakülteyi/Bölümü temsilen eğitim, bilim, spor, kültür, sanat vb. etkinlikler düzenleme ve yürütme ile ilgili faaliyetleri içermektedir. Bölüme resmi müracaatları (Belgeler vb. dokumanlar ile) dahilinde de başarılar listeye eklenir.

Yusuf DURSUN (Öğrenci)

10-14 Ekim 2019 tarihleri arasında, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nin  Ohri kentinde, Dünya Aşçılar Birliği'nin (WACS-World Association of Chefs Societies) desteği ile gerçekleştirilen ve Dünyanın 3 kıtasından, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 25 ülkenin katılım sağladığı "IV. Uluslararası Gastronomi Yarışması -The Fourth International Gastronomy Competition- GASTROMAK 2019'da", "Yılın En İyi genç Şefi" ve "Modern Dish" kategorilerinde birincilik (2 Altın Madalya).

Zahire DİNÇ (Öğrenci)

19-20 Şubat 2018 tarihinde yapılan ve  ODTÜ Gastronomi Topluluğu tarafından organize edilen "Türk Mutfağı'nın Geçmişten Günümüze Evrimi" temalı ODTÜ Mutfak Günleri' kapsamında, "Tadım Workshop" etkinliğinde "Yiyeceklerin İçindeki Malzemeleri Doğru Tahmin Etme" kateorisinde üçüncülük ve "Kahoot Üzerinde Yapılan Yemek Bilme Yarışması"nda dördüncülük.

Yusuf DURSUN (Öğrenci)

Mengen Aşçılık Okulu Mezunları (AŞOMDER) tarafından  75 Üniversitenin katılımıyla 22-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Mengen'de düzenlenen IV. Ulusal Aşçılık Kampında, "Kısıkateş  Bilgi Yarışması"nda ikincilik.

Doç. Dr. S. Gül GÜNEŞ

2012-2017 yılları arasında Gelecek Turizmde-Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu (Bu fon; Anadolu Efes, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve turizm alanında çalışan kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerden  oluşan Çalışma Grubu’nun stratejik partnerliğiyle geliştirilmiştir) Çalışma Grubu Üyeliği.

Doç. Dr. S. Gül GÜNEŞ

2012 yılından bu yana her yıl Nisan ayında Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından gerçekleştirilen Mavi Bayrak Ödülü Adayları “En İyi Çevre Bilinçlendirme Etkinlikleri Jüri Üyeliği".

Doç. Dr. S. Gül GÜNEŞ

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen III. Turizm Şurası'nda Çevre-Planlama-Altyapı Komisyon Üyeliği (Teşekkür Beratı).


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu