HIZLI ERİŞİM
Beslenme Şube Müdürlüğü

Selçuk Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü kendi imkânları ve personeli ile 3 mutfakta üretim yapmakta ve 22 yemekhanede yemek servisi sunulmaktadır.

 

Alaeddin Keykubat Yerleşkesinde bulunan Merkez Yemekhanede üretilen yemek Kutalmışoğlu Süleyman Şah Sosyal Tesislerine taşıma usulü ile karşılanmaktadır. Kutalmışoğlu Süleyman Şah Sosyal Tesisleri Yemekhanesinde öğle yemeği, Merkez Yemekhanede öğle ve akşam yemeği hizmeti sunulmaktadır. İlçe okul yemekhanelerimizde 18 İlçe Okulunda servise hazır yemek hizmeti alımı ile öğle yemeği hizmeti verilmekte, 2 ilçe okulu Merkez Yemekhaneden malzeme alarak kendi mutfağında yemek çıkartmaktadır.

 

 Birim olarak, öncelikle sunulan yemek hizmetinde, yeterli,  hijyenik ve dengeli beslenmeyi baz almaktayız. Bu doğrultuda, yemek menülerimiz, yemek hazırlama komisyonu tarafından, öğrencilerimizin memnuniyeti besin öğeleri, kalori değerleri ve enerji ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özenle aylık olarak hazırlanmaktadır. Yemeklerin hazırlanmasında ihtiyaç duyulan hammadde ve malzemeler, hazırlanmış olan bu menülere göre belirlenmektedir. Yemeklerin hazırlanmasında kullanmış olduğumuz malzemeler, 1.sınıf malzemeler olup, muayene komisyonu tarafından titizlikle alınmaktadır.

 

Üniversitemizde günlük ortalama 10.000 kişi yararlanmaktadır. Yönetim Kurulu Kararı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere yemek bursu verilmektedir. Yemek Bursu başvuruları her eğitim-öğretim yılı başında Üniversitemiz web sayfasında ilan edilmektedir. Burs başvuruları öğrencilerin eğitim gördükleri akademik birimlerin öğrenci işleri bürosuna yapılmaktadır. Öğrenciler belirlendikten sonra yemek hakları otomasyon sistemine otomatik olarak tanımlanmaktadır.

 

Yemek Listesi Hazırlama Komisyonu tarafından akademik ve idari personel için 1 aylık; 4 çeşit öğlen yemeği ve öğrenciler için, öğle ve akşam yemeği menüsü hazırlanmaktadır. Aylık yemek menüleri her ay Üniversitemiz web sayfasında duyurulmaktadır. Personel ve öğrencilerimiz; Üniversitemiz web sayfasında yer alan yemekhane otomasyon sistemi ile online olarak yemek rezervasyonlarını yapabilmektedir.

Özgül USTA

Beslenme Şube Müdür V.

İletişim No.: 0(332) 223 3844

 

Üniversitemiz Yemek Ücretlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ;


68078
Öğrenci
381009
Mezun
3131
Akademik Personel
4314
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu