Temiz Alan/Yeşil Yerleşke Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

26.02.2024 - İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Türkiye’nin en büyük yerleşkelerinden birine sahip Üniversitemizde, çevre temizliği ve yeşil alan çalışmalarında, “Temiz Alan/Yeşil Kampüs” sloganıyla, 7/24 kesintisiz bir çaba sergileyerek, öğrenci ve personelin konforunu ve sağlığını ön planda tutmaktadır. Kampüs genelinde yürütülen temizlik çalışmaları, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’na bağlı uzman kadro ve modern ekipmanlar tarafından gerçekleştirilerek, hijyen standartlarını en üst düzeyde tutmayı hedeflemektedir. Bu sayede öğrencilerimiz, temiz ve düzenli bir çevrede eğitim almanın keyfini çıkarmaktadır.

Üniversitemizin yollar, oto parklar ve ortak açık alanların temizliği çalışmaları, sürdürülebilir bir kampüs anlayışını desteklemekte ve çevreye duyarlı bir yaşam kültürünü teşvik etmektedir. Bu çabalar, üniversitemizin öğrenci odaklı ve çevreye duyarlı bir eğitim ortamı sunma vizyonunu güçlendirmektedir.