HIZLI ERİŞİM
Çalışma Politikamız

 

ÇALIŞMA POLİTİKAMIZ

Gizlilik: Selçuk Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi, engelli olduğunu beyan eden öğrencinin durumunu, kendisinin izni alınmadan, kimliğini ortaya çıkartacak bir biçimde, başka kimse ve kurumlarla paylaşmaz.

Gönüllülük: Selçuk Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi, öğrencilerin engellerini beyan edebilmeleri için fırsatlar tanır, ancak birime başvurmak ve hizmet almak konusunda öğrencileri zorlamaz.

Saygı: Selçuk Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi, bireylerin ihtiyaç ve yeterliliklerinin farklı olabileceğini göz önünde bulundurarak, engelli öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak hizmet verir.

Akademik fırsat eşitliği: Selçuk Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi, engelli öğrencilerin akademik sorumluluklarını yerine getirme sürecinde, öğrencinin engel durumuna göre uyarlanmış öğrenme ve değerlendirme yöntemleri sunulması için gereken çalışmaları ilgili kişi ve birimlerle birlikte yürütür.

Erişilebilirlik: Selçuk Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi, engelli öğrencilerin üniversite yaşantısını fiziksel, akademik ve sosyal bakımlardan erişilebilir kılmak için, üniversitenin ilgili birimleriyle birlikte çalışır.

Geri bildirime açıklık: Selçuk Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi geri bildirime açıktır; öğrencilerden, akademik ve idari personelden aldığı geri bildirimleri daha iyi hizmet verebilmek için bir fırsat olarak değerlendirir.

Sorumluluk: Selçuk Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi, engelli öğrencilerin gelişimlerini destekleyen bir ortam oluşturma konusunda hizmet vermekle sorumlu olduğu kadar birime başvuran öğrenci de sürecin işlemesinde bireysel sorumluluklara sahiptir.


68078
Öğrenci
381009
Mezun
3131
Akademik Personel
4314
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu