HIZLI ERİŞİM
Politikalarımız

Kalite Politikamız

Üniversitemizin misyonu, vizyonu ve stratejik planı çerçevesinde; öğrenci merkezli bir yaklaşımla topluma, sanata ve kültürüne katkı sağlayan, değişen ve gelişen dünya şartlarına göre mesleğinin gerektirdiği yetkinliklerle donatılmış nitelikli bireyler yetiştirmeyi katılımcı yönetim anlayışıyla aidiyet duygusunu ve paydaş memnuniyetini artırarak kaliteyi bir kurum kültürüne dönüştürmektir.

 

Eğitim Politikamız

Öğrenci merkezli eğitim-öğretim anlayışıyla; etik değerlerini benimseyen, insana ve çevreye özen ve saygı gösteren, kendine güvenen ve kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Nitelikli öğretim elemanlarıyla, ulusal ve uluslararası ihtiyaçlara göre tasarlanmış öğrenme odaklı eğitim-öğretim programlarıyla yürütülmesini ve değişen şartlara uyum gösteren yetkinlikle öğrenciler yetiştirmek.

 

Araştırma Politikamız

Ulusal ve uluslararası düzeyde nitelikli akademik çalışmalarla, bilime ve sanata yön veren nitelikli araştırmacılar yetiştirmek, farklı disiplinler arasında işbirliğini ve toplumsal sorumluluk anlayışını geliştirmek.

 

Toplumsal Katkı Politikamız

Her türlü bilimsel ve sanatsal faaliyeti toplum yararına sunmak, iç ve dış paydaşların toplumsal gereksinimlerine yenilikçi çözümler getirmek

 

Uluslararasılaşma Politikamız

Eğitim-öğretimi, araştırma süreçlerini ve toplumsal katkı faaliyetleri paydaşlar ile işbirliği içerisinde uluslararası boyutta geliştirmek.


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu