HIZLI ERİŞİM
Altyapı ve Atölyeler

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü
Altyapı ve Atölyeler

Atölyeler

Uygulama ağırlıklı olan bölümümüzün proje dersleri için her sınıfın kendine ait bir atölyesi bulunmaktadır. Atölyeler tüm elektronik ve fiziksel ihtiyaçlar düşünülerek kurgulanmıştır. Bireysel çalışma şovaleleri, palet etejerleri, projeksiyon, resim depolama rafları gibi detaylarla sürekli eğitime en uygun hale getirilmiştir.

Teorik Sınıf

Bölümümüz öğrencilerinin kullanımlarına tahsis edilmiş, oturma birimleri ve masalardan oluşan, sunum perdesi ve bilgisayarın bulunduğu teorik derslerin işlendiği sınıftır.

Desen Atölyesi

Desen derslerinin işlenmesi için hazırlanana bu atölyede öğrencilerin kağıt ve duralitlerini yerleştirerek daha rahat desen çizmesi için özel olarak hazırlanan tabureler bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerin referans alarak çizim yapabilmesi için birçok heykel ve görsel materyal bulunmaktadır. 

Baskı Atölyesi 

Bölümümüz öğrencilerinin kullanımlarına tahsis edilmiş, bireysel ve ortak proje çalışmalara imkân veren baskı tekniklerinin öğretildiği ve uygulandığı atölyedir. Atölyede baskı presleri ve boya hazırlama tezgâhları, kurutma alanları gibi teknik ekipmanlar bulunmaktadır.


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu