GABBA Teknik Gezi

28.03.2024 - Endüstriyel Tasarım

Selçuk Üniversitesi ile Gabba Mobilya arasında endüstriyel tasarım faaliyetleri ve ilgili alanda eğitim öğretimin geliştirilmesine yönelik imzalanan iş birliği protokolü kapsamında 06 Mart 2024 tarihinde düzenlen teknik gezide, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrenci ve öğretim elemanları, Gabba' nın fakrika ve showroomlarında incelemelerde bulundu. Öğrencilerimiz lüks mobilya alanında öncü marka olan Gabba Mobilya'da trendler, tasarım, pazarlama, insan kaynakları konularında önemli deneyimler elde ettiler. Üretim yöntemleri hakkında detaylı incelemeler yapma; süreç yönetimi, ergonomik hususlar ve ürün geliştirme imkânları ile ilgili istişarelerde bulunma imkanı elde ettiler.

Gabba Mobilya Ailesine teşekkür ediyoruz.

Teknik Gezimize ait paylaşımı Bölüm Instagram hesabında görebilirsiniz. https://www.instagram.com/reel/C4qfRUoN0Pi/?igsh=MXZyeDZxMDhqeGNkZQ%3D%3D