HIZLI ERİŞİM

Liderlik, Yönetim, Kalite

A.1.1.  Bölümüzde bir (1) Bölüm Başkanı olmak üzere Genel Sosyoloji ve Metdoloji, Kurumlar Sosyolojisi, Uygulamalı Sosyoloji ve Sosyometri adlı dört (4) anabilim dalı bulunmaktadır. Bununla beraber Erasmus Koordinatörlüğü, Farabi Koordinatörlüğü, AKTS Koordinatörlüğü ve Mevlana Koordinatörlüğü de bulunmaktadır. Bahsi geçen görevler bölümümüz bünyesinde bulunan öğretim üyeleri ve elemanları tarafından yürütülmekte olup ayrıntılı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Lisansüstü eğitim-öğretim faaliyetlerini icra etmek üzere Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne bağlı Sosyoloji Anabilim Dalı ve Aile Sosyolojisi Anabilim Dalı olmak üzere iki (2) tane yüksek lisans, Sosyoloji Anabilim Dalı'nda bir (1) Doktora programı bulunmaktadır. S.Ü Sosyal Bilimler Ensitüsü sayfasına erişmek için tıklayınız.

A.1.5. Eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında yapılan ders programları, sınav takvimleri, söyleşi duyuruları vs. her türlü bilgilendirme kamuoyuna açık bir şekilde web sayfasından paylaşılmakta ve ihtiyaca yönelik gerekli görülen güncellemeler yapılmaktadır. Bölüm içerisinde yapılan faaliyetler uygun görülmesi durumunda çeşitli sosyal medya platformlarında duyurulmak üzere iç ve dış paydaşların ilgisine sunulmaktadır. Bu hususta sosyal medya platformlarında bölümümüz tarafından kullanılan hesaplar web sayfasında paylaşılmıştır. İlgili sayfaya erişmek için tıklayınız.

 


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu