20.07.2018

Selçuk Üniversitesi
Yayın Tarihi: 25.06.2018 11:19:00

7143 Sayılı Af Kanunundan Faydalanmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

1. Selçuk Üniversitesinden kaydı silinen/sildiren öğrenciler ve kayıt hakkı kazandığı halde kayıt yaptırmayan öğrenciler, af kapsamında müracaatlarını bölümlerinin bulunduğu Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu ve Enstitülere yapacaklardır.
  2. 667 sayılı KHK kapsamında kapatılan Mevlana Üniversitesi lisans ve önlisans öğrencileri, müracaatlarını Selçuk Üniversitesi Öğrenci Otomasyon Şube Müdürlüğüne bağlı Mevlana Üniversitesi Koordinatörlüğüne şahsen yapacaklardır.

Adres: Akademi Mh. Yeni İstanbul Cd. No:335 Kat:2 Kampüs-Selçuklu/KONYA

1. 667 sayılı KHK kapsamında kapatılan Mevlana Üniversitesi lisansüstü öğrencileri, müracaatlarını Selçuk Üniversitesi&rsquonde öğrenim görecekleri bölümün bağlı olduğu Enstitülere yapacaklardır.
  2. Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi öğrencileri müracaatlarını Sanat Tasarım Fakültesine yapacaklardır.
  3. Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi öğrencileri müracaatlarını Teknoloji Fakültesine yapacaklardır.
  4. 7143 sayılı af kanunundan faydalanmak isteyen öğrenciler için son tarih 18 Eylül 2018 mesai saati bitimidir.

Başvuru için gerekli belgeler:

1. Başvuru Dilekçesi
  2. Kimlik Fotokopisi
  3. Ösym Sonuç Belgesi(Kayıt hakkı kazandığı halde kayıt yaptırmayan öğrenciler için)
  4. Adli Sicil Kaydı (e-devlet üzerinden alınabilir)
  5. Son altı ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf
  6. Transkript(Kaydı silinen/sildiren öğrenciler için)

Not: Müracaat sonrası af kapsamında kayıt hakkı kazanan öğrencilerin isim listesi, kayıt için gerekli evraklar ve kayıt tarihleri Üniversitemiz Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu/Enstitü Web sitelerinden ilan edilecektir.

DİLEKÇE ÖRNEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ