13.11.2018

Hassas Tarım Teknikleri ve Tarımsal Teşvikler Danışma Günleri
KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın Tarihi: 13.02.2018 10:20:00

"Türkiyede İklim Değişikliği Alanında Kapasitenin Geliştirilmesi" hibe programı kapsamında Üniversitemiz tarafından yürütülen ve koordinatörlüğünü Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN in yaptığı TR2013/0327.05.01-02/111 referans numaralı "Raising Awareness on Extending Precision Agriculture Techniques for The Effects of Climatic Changes on Agricultural Production" / "İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretime Etkilerinde Hassas Tarım Tekniklerinin Yaygınlaştırılması İçin Farkındalık Artırma" projesi kapsamında Kadınhanında "Hassas Tarım Teknikleri ve Tarımsal Teşvikler Danışma Günleri" düzenlenecektir.

Hassas tarım teknikleri ve tarımsal teşvikler danışma günlerinden ilki, 14 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 11.00 da Kadınhanı Ziraat Odası Toplantı Salonundaki panel ile başlayacaktır. Programa ilişkin detaylı bilgiler aşağıdaki davetiyede yer almaktadır. Katılmak isteyen tüm ilgililer davetlidir.