25.11.2017

Alternatif Enerji K.T. ve Elektrik Enerji Bölümü 2. Sınıf ve 3. Sınıf
BOZKIR MESLEK YÜKSEKOKULU

Alternatif Enerji K.T. ve Elektrik Enerji Bölümü 2. Sınıf ve 3. Sınıf Öğrencileri Staj Defteri Teslim Tarihi

STAJ DEFTERLERİNİN TESLİMİ

Staj Defteri Teslim Tarihi: 10.08.2017

2. ve 3. Sınıf öğrencilerinin en geç 10.08.2017 tarihine kadar staj defterlerini okulumuza ulaştırmış olmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra getirilen defterlerin notları 06.10.2017 tarihinde girilecektir.

2. ve 3. Sınıf öğrencilerinin olanlar staj defterlerini en geç 06.10.2017 tarihine kadar okulumuza ulaştırmış olmaları gerekmektedir. Staj-2 ve Staj-1 i ayrı ayrı ulaştırmalarına gerek yoktur.

Staj defterlerini okulumuza kargo ile veya elden ulaştırabilirsiniz.

Not: 1.sınıf öğrencileri 6 ekim tarihine kadar teslim edebilirler.

Staj defteri ve Kapalı zarf içerisindeki değerlendirme tablosunu büyük bir zarfa koyunuz ve üzerine Selçuk Üniversitesi Bozkır MYO Alternatif Enerji K.T. veya Elektrik Enerji Bölümü yazınız.

Belirtilen tarihler son tarihler olduğundan, belirtilen tarihte okulumuzda olacak şekilde kargolamanız gerekmektedir. Zamanında ulaşmayan defterin sorumluluğu size aittir.

Selçuk Üniversitesi Staj Takvimi