26.07.2017

Yüksekokulumuz Mezuniyet ve Ek Bina Temel Atma Töreni
DOĞANHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU
Selçuk Üniversitesi Doğanhisar Meslek Yüksekokulu 2016-2017 yılı Mezuniyet ve Ek bina temel atma törenimizi şereflendiren S.Ü. Rektör Yrd. Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut´a, Doğanhisar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu´na, Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç´a, Doğanhisar Yüksekokul Dernek Başkanı Abdullah Sami Acar ve yönetim kurulu üyelerine, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yakup Kara´ya, Prof. Dr. Tamer Çağlayan´a, Doç. Dr. Esad Sami Polat´a, Doç. Dr. Bilgehan Kekeç´e, Yrd. Doç. Dr. Tevfik Ağaçayak´a , S.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet Şimşek´e , S.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatör Yardımcısı Mustafa Kemal Yavuzyiğit´e, Doğanhisar siyasi parti ilçe başkanları Ali Öztoklu´ya, Aydoğan Dilcioğlu´na, Zeki Bücük´e ve Doğanhisar protokolüne çok teşekkür eder, genç mezunlarımıza hayat boyu sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Doç. Dr. Mustafa AY
Yüksekokul Müdürü