Sivil Havacılık Yüksekokulu
Sivil Havacılık Yüksekokulu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde yatan minik kahramanlarımızı yalnız bırakmadık. Onlara moral olmak, yüzlerinde bir tebessüm bırakmak için rengarenk balonlar, boyama kitapları, zeka geliştirici kaynaklar ve klasik romanlarla dolu küçük ama anlamlı hediyelerimizi ulaştırdık.
Etkinlik kapsamında çocuklarımızın sevdikleri hayvan figürleriyle süslenen yüzleri, 23 Nisan’ın neşesini ve umudunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bu anlamlı proje, Doç. Dr. Mehmet Akif Çini koordinatörlüğünde, Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yönetimi ve tüm çalışanlarının katkılarıyla gerçekleştirildi.
Etkinlikte gönüllü olarak görev alan değerli öğrencilerimiz Mustafa Emin Daştan, İrem Okumuş, Alime Er, İrem Kılınç ve Zeynep Koyuncu’nun özverili katkılarıyla çocuklarımızın yüzlerinde unutulmaz bir gülümseme oluştu.
Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı, bizlere geleceğe umutla bakmanın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Nice 23 Nisanlarda sağlık ve mutlulukla buluşmak dileğiyle!