Selçuk Üniversitesi Logo
"" için sonuç bulundu

Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu

Anasayfa / Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu / DİJİTAL ÇAĞDA HEMŞİRE OLMAK

Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu

DİJİTAL ÇAĞDA HEMŞİRE OLMAK
BİLİMSEL ETKİNLİKLER
DİJİTAL ÇAĞDA HEMŞİRE OLMAK

Akşehir Devlet Hastanesi ve Park Hayat Hastanesi işbirliği ile 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Dijital Çağda Hemşire Olmak” başlıklı sempozyum, hemşirelik mesleğinin dijitalleşen dünyadaki yerini ve dönüşümünü ele almak amacıyla gerçekleştirilmiştir. Sempozyumumuza konuşmacı olarak katılan değerli hocamız Prof. Dr. Sibel KÜÇÜKOĞLU, dijital sağlık teknolojilerinin hemşirelik uygulamalarına etkileri, veri güvenliği, yapay zekâ destekli bakım modelleri gibi birçok güncel konuyu katılımcılarla paylaşmıştır.

Sempozyumda, dijital dönüşümün hemşirelik mesleğinde yarattığı fırsatlar kadar, beraberinde getirdiği etik, hukuki ve mesleki sorumluluklara da dikkat çekilmiştir. Ayrıca, teknolojiyi etkili kullanabilen, güncel gelişmelere uyum sağlayabilen, dijital yetkinlikleri gelişmiş hemşirelerin, sağlık hizmetlerinin niteliğini artırmada önemli bir rol üstleneceği vurgulanmıştır.

Değerli Hocamız Prof Dr. Sibel KÜÇÜKOĞLU’na bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Sayın Melike TAŞDELEN BAŞ tarafından plaket takdimi yapılmıştır.
Bu anlamlı etkinlik vesilesiyle, tüm hemşirelerimizin Hemşirelik Haftası'nı kutlar; sağlık sistemine verdikleri özverili hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

RAKAMLARLA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

61.697
Öğrenci
493.269
Mezun
3.219
Akademik Personel
4.378
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
MYO
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Toplulukları