Türk Armoni Yıldızları, Selçuk Üniversitesinde büyük beğeni aldı

22.12.2022 - Kurumsal İletişim Koord.

Milli Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Türk Armoni Yıldızları (TÜRKAY) Orkestrası, Selçuk Üniversitesinde sanatseverlerle buluştu.

Sultan Alparslan Kültür Merkezinde düzenlenen konsere Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel, öğrenciler ile sanatseverler katıldı.

Konser, Bando Binbaşı Kerimcan Nayman’ın orkestra şefliğinde ve Bando Kıdemli Başçavuş İhsan Kamış’ın solistliğinde icra edildi.

Repertuvarda Türkçe ve yabancı pop, Latin ve güncel şarkıların yer aldığı konserde ünlü sanatçıların seçme eserleri de seslendirildi.

Konser, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat’ın Orkestra Şefi Bando Binbaşı Kerimcan Nayman’a hediye takdimiyle sona erdi.